Условия за ползване

Инвестор.БГ АД („Инвестор“) Ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля, прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157/ и допълнителните условия за използването на сайта club.investor.bg, намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор.бг АД по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.

Допълнителни условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО “КЛУБ INVESTOR.BG – ПРЕДПРИЕМАЧИ НА БЪДЕЩЕТО” В CLUB.INVESTOR.BG

http://financeforum.investor.bg/e сайт, предоставящ услуга за регистрация за събитието “Investor Finance Forum”, организирано от Инвестор.бг АД. Когато се регистрирате за участие в събитието “Investor Finance Forum”, Вие се регистрирате доброволно, като частно лице, потребител на сайта http://financeforum.investor.bg/. Попълвайки регистрационната форма и въвеждайки имейл адреса си и необходимите лични данни ще се счита, че сте приели тези допълнителни условия за ползване. Също така, абонирайки се, за която и да е от нашите имейл услуги се счита, че сте приели тези допълнителни условия за ползване.

Личните данни, които предоставяте доброволно, се обработват и използват за целите, посочени в Политика за поверителност и защита на личните данни.  Предоставянето на личните Ви данни при регистрация в сайта е необходимо условие за участие в събитието “Investor Finance Forum”.

Инвестор.бг АД си запазва правото да не приема регистрации, които са в противоречие с настоящите Общи условия.

Инвестор.бг АД не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, при попълване на регистрационната форма на сайта.

Извършването на регистрация в financeforum.investor.bg означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

Неразделна част от настоящите условия е Политиката за поверителност и защита на личните данни,  която ще намерите на сайта при извършване на регистрация.