Мурат Гюлкан

Управляващ директор Стратегии и Продукти в ÜNLÜ & Co

Мурат Гюлкан e Управляващ директор Стратегии и Продукти в ÜNLÜ & Co

Преди тази позиция е бил Управляващ директор в ÜNLÜ Porföy Management, той се присъединява към компанията в средата на 2012 година и води компанията до водеща независима фирма за управление на активи.

Преди товa е бил Управляващ партньор в Arma Capital в Истанбул от 2009 до 2012 година. През 1996 година той се присъединява към Bender Securities в Истанбул като основател и е минал през редица позиции до придобиването на компанията от Дойче Банк през 2005 г.

Той създава научно-изследователския отдел и действа като стратег за страната до 2008 г., създава бизнеса с деривати на фирмата и участва в създаването и пускането в продажба на многобройни сделки с ECM. След придобиването на компанията Bender – Мурат работи в Дойче Банк в Лондон като Co-Head на Европейските развиващи се пазари. Мурат Гюлкан е бакалавър по индустриално инженерство от Middle East Technical University (METU) и MBA от университета “Тулайн” в Ню Орлиънс. Също така притежава лицензи на ниво 3 (усъвършенствани) и капиталови деривати от Съвета за капиталови пазари (CMB) на Турция.

Други лектори